4 грудня 2014 р.

Освітній портал «Академія»

Освітній портал "Академія" створено, щоб усі охочі могли отримати ґрунтовні знання з усіх навчальних предметів у зручний для них час.
22 листопада 2012 р. слід вважати Днем народження проекту, адже саме тоді було зареєстровано домен http://academia.in.ua За короткий час вдалося сформувати команду, яка займається розробкою інтерактивних навчальних курсів.
В жовтні 2013 р. сайт academia.in.ua переїхав на потужніший сервер, що дало можливість відкрити нові та оновити вже розроблені підготовчі курси.
Освітній портал "Академія" пропонує комплексне, якісне та доступне навчання. Команда проекту завжди готова допомогти не лише у навчанні, але й у визначенні майбутньої професії, психологічно підтримати, вчасно поінформувати про зміни в програмах, дати проведення ДПА та ЗНО, кількість потрібних документів тощо.
Наша мета – об’єднати абітурієнтів з усіх куточків України, дати їм можливість обговорити незрозумілі завдання та запитання, обмінятися досвідом та разом якісно і ґрунтовно підготуватися до важливого етапу в житті кожного одинадцятикласника. Ми віримо, що проект допоможе тисячам українських школярів гідно підготуватися до ЗНО та вступити в омріяні ними вищі навчальні заклади.
З повагою,
керівник проекту, кандидат історичних наук, доцент
Володимир Брославський