25 травня 2015 р.

Засідання школи молодого вчителя історії та правознавства

20 травня 2015 року на базі комунального закладу Жовтнева загальноосвітня школа І-ІІ ступенів ім. В.Гарматія відбулося чергове засідання Школи молодого вчителя по проблемі «Шкільний урок: як ефективно навчати кожного учня».

У роботі Школи взяли участь молоді вчителі історії і правознавства Мишковицької, Настасівської шкіл І-ІІІ ступенів та Скоморохівської шкіл І-ІІ ступенів Тернопільського району. Молоді вчителі відвідали урок історії у 5-му класі на тему «Незалежна Україна» із використанням інтерактивних технологій навчання та ІКТ, який провела учитель історії і правознавства Жовтневої ЗОШ І-ІІ ступенів ім. В.Гарматія Шевчук Ірина Зеновіївна (спеціаліст І категорії).
Урок проведено на високому рівні, використано новітні інформаційні технології. Усі учні активно включалися до процесу отримання знань за допомогою найрізноманітніших інтерактивних технологій навчання, роботи з картами, документами. Молоді вчителі історії почерпнули для себе низку цікавих методичних прийомів для своєї роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар